In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke ervaringen. Soms doe ik dat in ruil voor een product waar ik achter sta of waar ik voor gevraagd word om over te schrijven. Om mijn schrijverswerk lekker op gang te houden, ga ik deze samenwerkingen graag aan. In deze disclaimer vertel ik je mijn werkwijze rondom betaalde content. 

Hoe werkt een betaalde samenwerking?

Ik krijg een product opgestuurd en neem jullie mee in mijn ervaringen met het product. In het blog plaats ik op verzoek van de klant een link naar het product. In mijn blogs ben ik kritisch en geef ik mijn persoonlijke mening over het product.  Deze vorm van samenwerking heet ook wel Barterdeal oftewel ruilhandel. In ruil voor een product of dienst schrijf ik dus een blog. Een voorbeeld is het blog over moeder en dochter armbanden. Je herkent deze blogs aan het * in de titel.

Welke nadelen heeft betaalde content?

Je vindt het als lezer misschien soms irritant om te weten dat ik in een blog reclame maak voor een product. Dat kan ik me voorstellen. Ik probeer mijn blog zo persoonlijk mogelijk te houden en je als het ware een sneakpreview van het product te geven. Het heeft verder dus ook geen nadelen voor jou als lezer. De links in het blog zorgen er niet voor dat jij meer betaalt voor het product. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op.