Onze eerstgeborene Myrthe is 15 jaar geworden! Een feest voor haar. Maar ook ik krijg er weer een speciaal gevoel bij. Met dit kleine hummeltje in mijn armen startte mijn avontuur als moeder. De geboorte van zusje Merel drie jaar later, maakte mijn mama-avontuur helemaal compleet. Een cadeau om onze bijzondere drie-eenheid te symboliseren, vond ik bij DRKSonline. Drie armbandjes voor mij en mijn twee meiden met hun namen erin gegraveerd: Myrthe 🖤 Merel. Alle drie dragen we nu trots onze moeder & dochter armbanden van echt zilver. 

Perfect passend en mooi zilver

Al bij het online uitzoeken en bestellen van de armbandjes begon de voorpret. Welke kleur zal ik kiezen en welk symbooltje vinden ze het leukst om tussen de namen te graveren? Ik koos voor het zachte zilver met een hartje tussen de namen. Toen de meiden hun cadeau uitpakten riepen ze verrukt: “Mam, is het echt zilver?” “Jazeker, dus ook onder de douche kunnen jullie het armbandje gewoon aan laten.” We hielpen elkaar bij het dichtmaken van de armbandjes om samen te concluderen dat ze perfect pasten. Met het extra oogje past het armbandje zowel om de smalle polsen van Myrthe en Merel als de bredere pols van mij. Merel was verrukt en zei wat ook ik en Myrthe dachten: “Oh, wat zijn ze mooi! Ik doe hem nooit meer af!” 

Wie is wie 😉?

Samen stilgenieten thuis

De 15e verjaardag van Myrthe lieten we dit jaar dus zeker niet ongemerkt voorbij gaan. En ik kon ook mijn jongste meid helemaal blij maken. De band van die twee is erg sterk, dus ze genoten samen echt van het uitpakken van hun twee-eenheidarmbandjes. Corona of niet, 19 november 2020 werd voor ons een dag om samen te genieten. Met het uitpakken van deze bijzondere cadeaus in de ochtend bij het ontbijt en ’s avonds met een familiedinertje thuis met papa erbij. Op het menu stond het favoriete eten van Myrthe (en stiekem ook van mama): biefstuk met frietjes! Het werd een dag van stilgenieten als familie in eigen thuis.  

De cadeautip voor Sinterklaas en Kerstmis

Ik koos de armbandjes uit om mijn moederschap te vieren. Maar ook voor een ander moment is dit het ideale cadeau om aan je dochters te geven. Met Sinterklaas en Kerstmis in het verschiet is het weer de tijd van verlanglijstjes maken. Nu ze ouder worden vind ik het steeds moeilijker worden om iets unieks voor ze te kopen. Verlanglijstje maken werkt hier al lang niet meer. Ze weten gewoon niet meer wat ze willen hebben of komen met de meest dure cadeauwensen op de proppen. 

“Oh, wat zijn ze mooi! Ik doe hem nooit meer af!” – Merel

Samen mixen en matchen

Dus wat dacht je van samen mixen en matchen met de sieraden van DRKSOnline? Armbandjes met de namen van jouw meiden of jouw naam en die van jouw dochter er gratis ingegraveerd? Ik vond het het ideale cadeau voor mij en mijn meiden. O ja, en mooi meegenomen: als je ze nu bestelt krijg je met de kortingscode ‘Moeder’ 15% korting. Nog een voordeel: je koopt ze online en hebt ze binnen een dag in huis én als je wil gratis voorzien van een persoonlijke boodschap in het geschenkdoosje (als ik dat had geweten 😉). Heb jij ook twee meiden? Dan betaal je € 65 voor de drie armbandjes. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten en je hebt binnen no-time het ideale cadeau voor jou en je meiden in huis.

Blogs met een * in de titel bevatten commerciële content. In de disclaimer lees je er meer over.