Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft wel een verhaal te vertellen. Ik luister graag naar verhalen. Stoere verhalen, zakelijke verhalen, lange ingewikkelde verhalen, het maakt mij allemaal niet uit. Ik verslind jouw woorden en schrijf ze voor je op. Tot een helder, duidelijk, boeiend verhaal met een logische structuur en geschikt voor het kanaal en de lezers die jij wilt bereiken.

Een verhaal dat samenhangend, helder en bondig geschreven is zonder lastige woorden en waar geen enkele spel- of grammaticafout in zit. Een verhaal dat de lezer meeneemt naar een wereld waar hij over wíl lezen, dat blijft boeien ook na het vijfhonderdste woord.

Is jouw verhaal al klaar?

Soms staat een verhaal al op papier, maar mist het net even dat beetje spanning en glans. Want welke verhalen lees jij het liefst? Inderdaad, verhalen die je weten te verrassen, die je woord voor woord meenemen en je laten smachten naar de volgende zin.

Jouw verhaal is goud waard

Ik weet net even dat beetje spanning in jouw tekst of verhaal aan te brengen, waardoor de lezer geboeid blijft en wíl verder lezen. Uiteraard doe ik dat allemaal met behoud van jouw oorspronkelijke gedachtegoed. Een goede redacteur weet immers dat de inhoud van iemands verhaal goud waard is!

Nog steeds aan het lezen?

Goed zo, dan hoor ik graag welk verhaal jij te vertellen hebt! Waar ik jou mee kan helpen. Want naast verhalen schrijven en redigeren kan ik namelijk nog veel meer voor jou of jouw bedrijf betekenen. Maar dat houd ik hier liever allemaal nog een klein beetje geheim, want ik bouw de spanning in dit verhaal graag rustig voor je op.
 
 

Vertel jij mij ook jouw verhaal?
Gaaf! Ik ga de uitdaging graag samen met je aan!