Ieder huisje heeft zijn kruisje en iedereen heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Elk verhaal is voor mij een nieuw avontuur. Ik luister graag naar verhalen. Stoere verhalen, zakelijke verhalen, lange ingewikkelde verhalen, het maakt mij allemaal niet uit. Ik verslind jouw woorden en schrijf ze voor je op. Tot een helder, duidelijk, boeiend verhaal met een logische structuur en geschikt voor het kanaal en de lezers die jij wilt bereiken.

Een verhaal dat samenhangend, helder en bondig geschreven is zonder lastige woorden en waar geen enkele spel- of grammaticafout in zit. Een verhaal dat de lezer meeneemt naar een wereld waar hij over wíl lezen, dat blijft boeien ook na het vijfhonderdste woord.

Is jouw verhaal al klaar?

Soms staat een verhaal al op papier, maar mist het net even dat beetje spanning en glans. Want welke verhalen lees jij het liefst? Inderdaad, verhalen die weten te verrassen, die je woord voor woord meenemen en je laten smachten naar de volgende zin.

Jouw verhaal is goud waard

Ik weet net even dat beetje spanning in jouw tekst of verhaal aan te brengen, waardoor de lezer geboeid blijft en wíl verder lezen. Uiteraard doe ik dat allemaal met behoud van jouw oorspronkelijke gedachtegoed, een goede redacteur weet immers dat de inhoud van iemands verhaal goud waard is!

Nog steeds aan het lezen?

Goed zo, dan hoor ik graag welk verhaal jij te vertellen hebt? Waar ik jou mee kan helpen? Want naast verhalen schrijven en redigeren kan ik namelijk nog veel meer voor jou of jouw bedrijf betekenen. Maar dat houd ik hier liever allemaal nog een klein beetje geheim, want ik bouw de spanning in dit verhaal graag rustig voor je op.

Vertel jij mij ook jouw verhaal?

Gaaf, ik ga de uitdaging graag aan! Bel of mail mij via:
✔ +31 6 19 210 801
✔ info@redactiehuis.nl

Waar kunnen we je mee helpen?

7 + 6 =

Wat doen we voor je?

j

Tekstcontrole en correctie

De tekst is goed geschreven. De zinnen en formuleringen worden niet aangepast.

Controle:

 • Spelling en grammatica
 • Fouten in d en dt regels
 • Interpunctie
l

Gedeeltelijke herformulering

De tekst is behoorlijk goed geschreven, maar er kunnen suggesties gegeven worden op de zinsopbouw en formuleringen

Controle:

 • Spelling en grammatica
 • Fouten in d en dt regels
 • Interpunctie
 • Suggesties ter verbetering van de zinsopbouw en leesbaarheid
k

Herschrijven / sexy maken

De tekst is goed geschreven. Maar mist net iets prikkelends. Wij maken jouw tekst prettig leesbaar voor iedereen!

Controle:

 • Spelling en grammatica
 • Fouten in d en dt regels
 • Interpunctie
 • (Groten)deels herschrijven van de tekst om perfect aan te sluiten bij de lezer