Elke dag een cadeautje voor jou!


Welkom december! Met nog maar vier weken tot kerst is het tijd om cadeautjes te geven en cadeautjes te krijgen. Geef jezelf en je onderneming een boost met de gratis Content Adventskalender! Elke dag maak ik een cadeautje met een tip voor je open. Zo krijg je 24 dagen lang cadeautjes waarmee jij in 2021 een knallende start kunt maken.

Met deze adventskalender help ik jou om creatief aan de slag te gaan met je social media kanalen. De tips kun je gebruiken voor zowel Facebook als Instagram. Elke dag maak ik een vakje open en vertel ik je er meer over. Alle tops van mijn Content Adventskalender op een rijtje:

  • Gratis! Mijn speciale cadeautje voor jou in de tijd van geven en aftellen tot kerst.
  • In tegenstelling tot de chocolade variant: suikervrij, glutenvrij en gezond hersenvoedsel 😉
  • Na 24 december gratis te downloaden. Geef je mailadres door en na 24 december zit hij in je mailbox.

Let’s go en tel samen met mij af tot kerst. Ik trakteer je 24 dagen lang op een cadeautje waarmee jij in 2021 een knallende start kunt maken met jouw onderneming! Laten we samen van 2021 jouw jaar maken 🥂

Adventskalender content

🎄 Dag #24 – Schrijf een blog

Last but not least, een van mijn favorieten: schrijf een blog. Als tekstschrijver vind ik natuurlijk niets leuker dan blogs en artikelen schrijven! Maar ik schrijf ze ook als waardevolle toevoeging voor mijn onderneming. Eigenlijk zijn al deze tips bij elkaar een lang blog waarin ik mijn kennis met je deel. 

Door middel van een blog geef je je volgers een kijkje in jouw eigen keuken, jouw manier van werken en deel je jouw kennis. Het is goed te laten zien waar je mee bezig bent en wat jou op zakelijk gebied bezig houdt. De kennis die je opdoet in het werkveld, kun je door middel van een blog overbrengen naar je volgers. En aan een blog zitten geen regels verbonden. Je kunt het aanpakken zoals jij het wilt. 

Veel schrijfplezier! 

Elke dag een uitgepakte tip in je mailbox

Laat hier je e-mailadres achter en ontvang elke dag een uitgepakte tip in je mailbox. Helemaal gratis en voor niks! Na 24 december stuur ik je de compleet uitgepakte kalender als e-book op.

Tip een andere ondernemer!

Ken jij een ondernemer die in 2021 op het gebied van social media een vliegende start kan gebruiken? Laat zijn of haar e-mailadres hier achter en ik zorg dat diegene iedere dag samen met ons een cadeautje kan uitpakken.