Kerst is dit jaar anders dan anders. Toch willen we er met z’n allen ‘The most wonderful time of the year’ van maken. En dat doe ik dit jaar het liefst al zo vroeg mogelijk. Zoals met extra aandacht besteden aan het inpakken van de cadeautjes. Want, misschien is het inpakken nog wel leuker dan het uitpakken. Online kom ik de leukste inpaksetjes tegen. Van het inpakpapier met labels en veel meer van MOODZ Design maakt mijn hart een klein sprongetje.

Kerst en rood. Twee handen op een buik. Gelukkig dacht de ontwerpster bij MOODZ Design daar anders over. Eindelijk eens wat anders dan de traditionele kerstkleur. Het zijn de stijlvolle kleuren wit, zwart, donkerblauw en goud die de boventoon spelen. Puur en simpel design, precies waar ik naar op zoek ben. Ook de mooi ontworpen afbeeldingen vind ik prachtig. Voor de zekerheid bestel ik meteen meerdere boxen van de inpakset voor kerst. Zo heb ik voldoende inpakstuff voor de cadeaus van mijn familieleden en mijn zakelijke relaties.

Inpakken is misschien nog wel leuker dan uitpakken.

Unboxing

En nu is het wachten op de postbezorger. Binnen een dag zat het pakketje al in mijn brievenbus, het frobelen kan beginnen! Het uitpakken van de doos is al een groot feest. Daar is duidelijk over nagedacht. Alle producten zijn samengebonden in een mooi papiertje, met daarbij een handgeschreven kaartje van de ontwerpster Milou Soeters van MOODZ Design zelf. Een handgeschreven briefje is net even wat persoonlijker. Leuk, zeker in dit bijzondere jaar. Die kleine beetjes contact, ze maken je de dag.

Laat het knutselen beginnen!

Een voor een pak ik de producten uit de box. Alles is zorgvuldig ingepakt en ziet er erg netjes uit. In het echt zien de producten er nog feestelijker uit! In het pakket zitten cadeaulabels in zes verschillende designs, acht kerstkaarten met verschillende opdrukken, twee vellen met in totaal maar liefst 40 stickers, klosjes touw met glitter, twee soorten inpakpapier en genoeg papieren zakjes om de cadeaus in te doen (A4-formaat).

Echt de mooiste kerstcadeautjes

Ik kan niet wachten om te starten met inpakken. Het afgelopen jaar redigeerde ik een heel bijzonder boek vol liefde van een oud-collega. Het boek wil ik inpakken met deze set en cadeau geven aan mijn opdrachtgevers. Een beetje liefde in deze tijd kan geen kwaad. Het boek past perfect in het papieren inpakzakje. Ik plak het zakje dicht met een sticker waarop staat: Jingle all the way. Met een perforator maak ik een gaatje in de rechterbovenhoek. Hier gaat een stukje touw voor het cadeaulabel met leuke quote doorheen. Op de achterkant van het label is voldoende ruimte om de naam van diegene waar het cadeau voor is op te schrijven. Ook een kerstkaart met een toepasselijke tekst voor deze tijd waarin we elkaar niet in reallife mogen knuffelen, zit erbij: “Speciaal voor jou een hele dikke kerst knuffel”. Op de achterkant schrijf ik een persoonlijke, handgeschreven tekst met de beste wensen voor 2021.

Aanrader met een hoofdletter A

Het was een leuke inpakervaring met de inpakset van MOODZ Design. Echt een aanrader om je cadeautjes net iets leuker in te pakken dan dat simpele rode papiertje met rendieren erop. Alle sets zijn met zorg samengesteld. De producten zijn van goede kwaliteit en zien er heel mooi uit. O ja, en lees op de website zeker ook nog de handige inpaktips voor de inpaksets van MOODZ. En ben je zelf nu nog volop met Sinterklaas bezig? Kijk dan even bij de inpaksets met sinterklaasopdruk. Ook zo’n leuke designtjes om je cadeaus extra gezellig mee in te pakken!

Blogs met een * in de titel bevatten commerciële content. In de disclaimer lees je er meer over.*