Over mij …

Ik ben Nicole Vijgen, net de 40 gepasseerd en run mijn eigen bedrijf het Redactiehuis. Tekstprofessional met inmiddels bakken ervaring. Ik weet waar een goede tekst aan moet voldoen, waarom lezers wel of niet doorlezen. Ik zie het als de juiste ingrediënten op het juiste moment gebruiken en het gerecht serveren als het net uit de oven komt.

Lijkt simpel, maar dat is het niet altijd. Ook dat weet ik als geen ander. Elke tekst die voor mijn ogen komt, bereid ik tot het heerlijkste gerecht en dien ik met heel veel liefde op. Liefde voor mijn lezers en klanten die graag terugkomen voor weer zo’n heerlijk gerecht

Ook jouw verhaal weet ik om te zetten naar het verhaal dat jij wilt vertellen. Waarmee jij jouw lezers wel bereikt. Duidelijk, to-the-point en lekker leesbaar.

Verhalen schrijf ik voor heel wat zakelijke klanten. Maar ook voor mezelf op mijn eigen blogpagina en voor grotere blogplatforms als Fabulous Mama en Love2bemama. Het soort teksten dat ik schrijf varieert enorm. Klanten weten mij altijd weer te vinden en waarderen mijn open blik en heldere kijk op zaken die ik vertaal naar lekker lopende en betrokken teksten.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”
– Pipi Langkous

Naast tekstschrijver en blogger ben ik ook redacteur en thuis in alles wat met social media te maken heeft. Mama van twee heerlijke meiden en woon ik samen met mijn partner Hans in Elsloo. Vroeger was ik een echt Pipi-meisje. Altijd buiten bezig, speelde graag met jongens en ik wilde altijd nieuwe dingen ontdekken. Een bureaubaan van 9 tot 5 werkt nog steeds niet voor mij. Voor mijn eigen bedrijf kom ik op de meest bijzondere plekken en werk ik elke dag weer ergens anders aan. Nieuwe opdrachten zijn voor mij echt de max. Nieuw, spannend en daar krijg ik enorm veel energie van! Net als vroeger, net als Pipi.

Mij in een notendop: Een vrouw die geniet van haar drukke en soms chaotische leven. Gaat voor alle beetjes geluk op een dag en een duizendpoot met veel creatieve gedachtes in haar hoofd die elke dag met veel plezier naar haar Pipi-Langkous-werk bij het Redactiehuis gaat.

… wat doe jij dat toch goed! Dat redigeren. Je bent in deze mijn favo partner-in-crime. Je doet dit waanzinnig. Je verbetert met respect voor de gewenste toon en boodschap. Steeds weer blij met het resultaat!

Nicoline Wisse Smit

Wis & Waarachtig

weet wat er geschrapt kan worden in een artikel. Ze werkt snel, zorgvuldig en stemt ook cruciale zaken eerst af voordat ze aan de slag gaat. Alles op tijd en volgens afspraak.

Sonja Morbé

WijsSein

… zet letterlijk en figuurlijk de punten op de juiste plek. Ze is een vakvrouw met veel oog voor detail en daarnaast ook nog eens een leuk persoon om mee te werken.

Els Lucker

LuckerDesign

… is een social media topper die zich uitstekend inleeft in de doelgroep en weet te prikkelen en nieuwsgierig te maken.

Rina Haan

Zuyd Hogeschool

Waar kunnen we je mee helpen?

5 + 3 =