Met wie werk ik samen?

Schrijven als passie en letters in haar dna

Sarah van Dee is de creatieve en ervaren freelance copywriter, blogger, storyteller, (web)redacteur en social media addict waarmee samenwerken een feest wordt. Want, yes dat allemaal weet ze met veel enthousiasme uit te voeren!

Schrijven is haar passie. Letters zitten in haar dna. Sarahs streven: “Zo creatief & authentiek mogelijke teksten schrijven. Mijn hart gaat sneller kloppen van social media, het is tof om te zien hoe succesvol social media ingezet kan worden bij bijvoorbeeld branding.”

Sarah van Dee

Tekst & Social media, Enteragirlsmind.nl

Voegt een extra frisse smaak toe aan je merk 🍋

Céline Poel ontwerpt logo’s en huisstijlen en zorgt dat je als ondernemer online vindbaar bent met je geheel eigen website en al je eigen social media kanalen.

Thuis in WordPress en daarmee een waardevolle aanvulling voor het Redactiehuis op het gebied van ontwerp en websitebeheer. 

Céline verzorgt bovendien verschillende soorten social media workshops, die voor iedere ondernemer heel goed van pas kunnen komen om meer naamsbekendheid en herkenbaarheid te krijgen.

Céline Poel

Grafisch ontwerper, Cétroen - grafisch ontwerp & social media

ZonderFout.nl … alle regels goed geschreven!

Marjoleine Schlösser, een taalgek, met een oog voor detail. Twee eigenschappen die heel goed van pas komen bij het uitwerken of controleren van teksten.

Marjoleine richtte eind 2011 haar eigen taalbureau ZonderFout.nl op. Met stip op nummer 1: iedereen helpen met een foutloze tekst.

Voor Redactiehuis hielp ze mee bij de redactie van foutloze teksten voor diverse complexe boekwerken.

Marjoleine Schlösser

Redacteur, ZonderFout.nl - Tekstcontrole

Heb je een vraag?

Laat het me weten!

Bel mij

06 19 210 801