Ook nog op zoek naar het ideale kerstcadeau voor hem en de kids? Dat blijft toch elk jaar weer een opgave. Dit jaar extra lastig, omdat het alleen nog maar online kan. Gelukkig ben ik inmiddels al erg handig geworden in die nieuwe werkelijkheid van het shoppen. Mijn dalende banksaldo dan maar even voor lief genomen. Alle gekheid op een stokje, ik ben dus online op zoek gegaan naar wat leuks voor iedereen en geloof het of niet: ook online vond ik genoeg!

#cadeau 1: Papa aan de armband ☺ 

Voor hem, wat koop je voor hem, je man, je partner, de papa van je kinderen? Elk jaar weer geen idee wat te kopen. Aftershave heeft hij al genoeg. Ook dat unieke flesje bier heeft hij liever niet want ja, we willen allemaal wat gezonder doen zo tijdens die coronacrisis. Opeens wist ik het: een armband met de namen van onze twee meiden erin gegraveerd! 

De perfecte armband voor heren vond ik – tegen een aantrekkelijke prijs – online bij Kaya sieraden. Het bestellen ging super makkelijk. Door de duidelijke instructie wist ik precies waar ik de namen in moest voeren. Stiekem even de maat van de pols van manlief opgemeten en voilá, zijn polsmaat wist ik ook. Binnen enkele dagen had ik het luxe sieradendoosje inclusief een mooie feestelijke verpakking, zilverpoetsdoekje en wenskaartje al in huis. 

Uiteraard kon ik zelf niet wachten om het eindresultaat te bekijken, dus opende ik – met uiterste precisie – de feestelijke verpakking. Wat een mooie armband! Ik kan niet wachten om hem de armband te geven. Ik ben echt heel benieuwd wat hij ervan vindt! 

#cadeau 2: Dierenbedeltje voor ons kleine vogelmeisje

Op dezelfde website van Kaya sieraden vond ik ook iets heel toepasselijks voor onze jongste dochter. Tijdens mijn zwangerschap zag ik elke morgen een Merel met zijn jonkies in de tuin rondhuppelen. Ze leken zich erg thuis te voelen bij ons. De naam voor het meisje in mijn buik was snel gekozen: Merel.

Inmiddels is dat lieve kleine vogelmeisje al een hele grote meid van 11 jaar, maar haar naam vinden we nog steeds speciaal. Ook zelf vindt ze het een bijzondere naam, omdat we er zo’n mooie herinnering aan hebben. Toen ik een ketting met letter en een dierenbedeltje zag, was ik dan ook meteen verkocht. Je kunt kiezen uit vier bedeltjes waaronder ook een lief klein vogeltje. Perfect! Het werd een vogelhangertje met de bijpassende letter M aan een ketting voor ons Merelmeisje! Ook kon ik kiezen uit een aantal kleuren: Sterling Zilver, Goud Verguld en Rosé Goud Verguld. Zilver past het beste bij haar, dus daar koos ik voor. 

#cadeau 3: Een scoutingproof vuurmaaksetje voor stoere grote zus

En nu nummer 3, een grote zus van 15 jaar. Wat koop je daar voor? Ze is gelukkig nog steeds wel lekker experimenteel bezig. Vroeger werd het dan een hele knoeiboel in huis, maar dat is nu gelukkig minder. Op Scouting leeft ze zich wel vaak nog helemaal uit. Op de website van scouting.nl vond ik in de Scoutshop heel veel leuke cadeautips voor onze outdoor survivalmeid én allemaal scoutingproof. Ook het ideale cadeau voor haar vond ik er. Een door de scouting zelf getest setje om buiten in no-time een vuurtje te maken. Daar kan ze zich naar hartenlust mee uitleven! 

#cadeau 4: And last but not least…

Nu ik toch zo lekker bezig ben met online shoppen, kan ik ook best nog iets voor mijzelf aanschaffen. #Cadeau 4 wordt iets waar je mij altijd blij mee kunt maken: de heerlijk geurende doucheschuim Sakura van Rituals. Ook gemakkelijk online te koop en binnen een paar dagen thuisbezorgd. Mooi op tijd alles in huis voor de kerst! 🎄

Geniet samen thuis van de feestdagen!

Disclaimer: Blogs met een * in de titel bevatten commerciële content.