Met mijn rode autootje racete ik het hele land door. Van een opdracht in Maastricht, mijn kantoor in Urmond, naar een cursus in Den Bosch of Utrecht, en o ja nog even een nieuwe klant uithelpen in Horst aan de Maas.

Dat was hoe 2020 voor mij en velen van jullie begon! Hoe abrupt kwam dat opeens allemaal stil te liggen. Het was een bewogen en vreemd jaar. Gelukkig had ik er als ondernemer maar een week echt last van, daarna liep de schrijfmotor weer op volle toeren door. Gecommuniceerd moest er worden… ja over dat hele vervelende woord van het jaar: de anderhalvemetersamenleving, samen met corona, lockdown, hard en zacht. Elke keer was het weer het schrijven waard. En dat deed ik dan ook op volle toeren.

Dat autootje stond weken stil, eindelijk mocht hij tijdens de eerste versoepelingen weer wat kilometers maken.. toen kwam de harde lockdown en stond alles opnieuw weer stil.Nu is het tijd om de balans op te maken. Ik heb een mooi ondernemersjaar achter de rug en gelukkig kwam corona nog niet bij ons om de hoek kijken thuis.

πŸ™πŸ» Iedereen wil ik bedanken voor het vreemde maar voor mij persoonlijk toch wel mooie jaar. Het jaar dat ik moest stilstaan, maar toch doorging samen met mijn lieve gezin en vele dierbare opdrachtgevers en klanten.

Het autootje staat de komende weken nog even stil, ook de schrijfmotor gaat even op onderhoud. Even wat lege hersencellen maken en genieten van de kleine dingen in het leven. Van thuis zijn, gezellig samen eten, films kijken, een boek lezen en wat naar buiten wandelen en verder lekker even niks… gewoon even niks.

Voor jullie allemaal ook hele mooie, gezellige, relaxte feestdagen gewenst en graag tot ziens in 2021. Het jaar waarin we allemaal gaan knallen en we ook zonder rode autootjes online vanuit huis bergen werk kunnen verzetten!

Geniet en op naar een mooi en heerlijk 2021! #theonlywayisup